IGAT VILLA

Vacation Home

The site is located in a gated community at the foothills of the Sahyadri mountain ranges. The site is a 24m X 18m rectangle. The house surrounds around the central double height space comprising of the living room and the family room. With an internal small barbecue law rite next to the staircase lobby. The house has large openings that connects the user back to nature and the scenic mountain views. The roof of the house is designed with two low points and two high points with the ridge cutting the rectangular house along its diagonal. The changing angle of the roof gives every space a very special character.

 

Professional: Studio After Hours 

anirudhaniyengar@2017

  • White Vimeo Icon
  • White Instagram Icon
  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle