POT POURRI

Restaurant

The restaurant is an ensemble of industrial materials curated to create a quirky and interesting space. Using a raw industrial material palette, the renovation has been conceived for a cafe - restaurant in the day that could effortlessly change over to a bar-lounge in the night. The seating arrangement in the restaurant is spaced into four zones. The first is the bar zone visually separated from the main area by a low height exposed hollow concrete brick wall with a metal framed partition above. The larger restaurant area, taking up a bulk of the space. The more private dining areas are designed as two secluded booth seating. 

‚Äč

Professional: Patch Design Studio

anirudhaniyengar@2017

  • White Vimeo Icon
  • White Instagram Icon
  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle